Nieuwe website, zelfde betrouwbare dienstverlening

maandag 2 oktober 2017

Van harte welkom op het nieuwe WebinarTV.nl. Zoals je kunt zien hebben we de website flink op de schop genomen. Ooit begonnen als eenvoudig uitzendplatform voor webinars, is het platform nu uitgegroeid tot een volwaardig videoplatform in een modern jasje. Deze grote vernieuwing verdiende naar onze mening een nieuwe website. In deze blog lichten we graag wat van de vernieuwingen toe.

Nieuws & Blogs

Je leest het goed, in deze blog lichten we graag wat vernieuwingen toe. Daarmee komen we direct al bij de eerste vernieuwing uit, namelijk: deze blog! Vanaf nu zullen we je op regelmatige basis informeren over alles wat er speelt in video- en webinarland en natuurlijk onze visie hierop. We hebben dit gecombineerd in de Nieuws & Blogs rubriek in het hoofdmenu.

Wat is gebleven?

Vertrouwde zaken als een agenda, on-demand-uitzendingen en downloadbare kennisitems zijn nog altijd terug te vinden op WebinarTV.nl. Maar dan wel in een modern jasje. Daarnaast is WebinarTV.nl nog altijd de thuishaven voor elk professioneel webinar. Uitzendingen vinden doorgaans plaats vanuit onze studio op het Media Park in Hilversum. Met de faciliteiten in onze studio kunnen we een erg professionele productie creëren. We gaan daarin een heel stuk verder dan de diverse internetoplossingen waar je wellicht over hebt gelezen of misschien zelfs al wat ervaring mee hebt opgedaan.

Wat is nieuw?

Naast een vertrouwde basis voor zowel live- als on-demand webinars zijn er op dit nieuwe WebinarTV.nl al een aantal nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. Zo is er de mogelijkheid om een whitelabel-pagina te gebruiken voor jouw webinarserie. Deze pagina kan helemaal aan jouw huisstijl worden aangepast en opgenomen worden in jouw communicatiestrategie en website. Daarnaast kunnen we ook de uitstraling van de studio zelf aanpassen op jouw huisstijl. Jouw corporate videoplatform is hiermee een stuk dichterbij gekomen!

Komt er meer?

Op deze vraag kunnen we een simpel en duidelijk antwoord geven: ja! Er zijn nog een groot aantal ontwikkelingen in de videodiensten van WebinarTV.nl in aantocht. Zo wordt er inmiddels een professionele studiodesk ontwikkeld die aanpasbaar is aan jouw huisstijl, met jouw logo. Daarnaast zijn we bezig om, naast de al bestaande mogelijkheid de kleurstelling van de studio aan jouw huisstijl aan te passen een greenscreen te implementeren. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld een video of presentatie tonen in de achtergrond. Voor de hippe presentatoren onder ons: bij deze het verzoek om geen grasgroene jasjes meer aan te doen.

Maar dat is nog lang niet alles. Ook de live uitzendingen zullen een upgrade krijgen voor zowel organisator als kijken. Maar daarover vertellen we je graag in een volgend nieuwsbericht meer.