Verhuizing naar Amsterdam aangekondigd

maandag 15 oktober 2018

WebinarTV is enkele jaren geleden ontstaan onder de paraplu van contentmarketingbureau Heliview Online B.V. De aanvankelijke reden om als een van de eersten in Nederland te starten met een professionele webinardienst, was de aanwezige behoefte binnen de bestaande klantenkring van Heliview Online.

Al snel bleek een webinar bij uitstek een communicatiemiddel wat voor veel meer organisaties interessant is. Daarom werd al snel gekozen voor een eigen positionering op het gebied van webinars, met deze website: WebinarTV.nl.

RIFF Nederland B.V.

Op 3 oktober 2018 is bekend geworden dat Heliview Online is overgenomen door RIFF Nederland B.V. RIFF helpt bij het beginnen, uitbouwen en onderhouden van waardevolle klantrelaties. RIFF bouwt commerciële digitale platformen, gericht op innovatie en inzicht in klantgedrag. WebinarTV is hier door de overname onderdeel van geworden. De naam WebinarTV, inclusief het bekende team, de website en diensten zullen onder de vlag van RIFF blijven bestaan.

Verhuizing naar Amsterdam

Als onderdeel van de verhuizing zal de studio van WebinarTV in december 2018 verhuizen van het Media Park in Hilversum naar het hoofdkantoor van RIFF in Amsterdam. De dienstverlening van WebinarTV wordt ongewijzigd voortgezet.

Voor meer informatie over de overname is het persbericht via de website van RIFF te vinden.