De nieuwe studio in B.Building Amsterdam

maandag 15 januari 2018

B. Building AmsterdamSinds kort maakt WebinarTV gebruik van een nieuwe studio in B. Building te Amsterdam. Deze mooie (tijdelijke) studio brengt natuurlijk weer uitgebreide mogelijkheden met zich mee.

Verschillende stijlen

In de studio maken we gebruik van verschillende “props” voor de aankleding van het webinar. Zo kun je een webinar geven vanaf een bank, of als je het iets zakelijker wilt houden, vanachter een desk. Het is natuurlijk ook mogelijk om een zelf meegebracht item te showcasen op de achtergrond.

Een interactief live webinar

WebinarTV is gespecialiseerd om webinars te organiseren waarbij interactie met de kijker mogelijk is. Of het nu gaat om vragen stellen tijdens een webinar, of chatten met andere kijkers, het is ook in deze nieuwe studio geen probleem.

B. Building AmsterdamOn-demand opname

Een on-demand opname maken is ook in deze nieuwe studio geen enkel probleem. Wil je liever niet live te zien zijn, of wil je de mogelijkheid hebben om te kunnen knippen in de opname? Dan is het opnemen van een sessie een betere oplossing.

Gebruik maken van een Green Screen

Hoe kun je je webinar, presentatie of demo voorzien van dat beetje extra creativiteit? Met een Green screen natuurlijk. Door het gebruik maken van een green screen kun je je eigen achtergrond kiezen voor je opname of live uitzending.

Loop een keer binnen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze studio? Wil je weten of we jouw webinar op maat kunnen maken? Loop dan gerust een keertje binnen! We staan je graag te woord om alle mogelijkheden van deze studio te kunnen laten zien.

Geen ervaring met webinars? Geen probleem! WebinarTV helpt je graag om alle operationele zaken uit handen te nemen zodat jij je helemaal kunt richten op de inhoud van het webinar. Neem gerust contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.