Event livestream

Organiseer je een evenement, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. Maar waarom niet kiezen voor een livestream van jouw evenement? Met een livestream bereik je een nog grotere doelgroep en bovendien heb je met een opname een blijvende herinnering aan jouw evenement. Met de opname van jouw livestream kunnen deelnemers nagenieten, en mensen die het evenement hebben gemist alsnog op de hoogte gebracht kunnen worden van het onderwerp.

Livestreams zijn populairder dan ooit dankzij de livestream-mogelijkheden van Facebook en Instagram. Maar ook de professionele livestreaming diensten zitten in de lift dankzij de technologische ontwikkelingen, je hebt helemaal geen bus met schotelantenne meer nodig. Een 4G-netwerk is voldoende. Ook WebinarTV kan je helpen bij het live streaming van jouw evenement; van een live webinar tot het live streamen van een talkshow. Dat doen we uit verschillende camerastandpunten zodat we het geheel kunnen monteren tot een aantrekkelijke evenementvideo.

Voordelen van livestreaming via WebinarTV

  • Vergroot je publiek
  • Laagdrempelig voor deelnemers
  • Onze video-experts nemen jou het werk uit handen
  • Onze opname is blijvende herinnering aan het evenement

 Interviews

Uiteraard is het mogelijk om een redacteur van WebinarTV mee te sturen om interviews af te nemen die verwerkt kunnen worden in de aftermovie. Uiteraard is het ook mogelijk om dit gedeelte zelf te doen, en WebinarTV dit te laten filmen.

Laat WebinarTV jouw livestream verzorgen

Door WebinarTV jouw livestream te laten verzorgen kies je voor een professionele aanpak. Onze gestructureerde werkwijze en eigen mensen zorgen voor een professioneel en mooi resultaat.

Voorbeelden

Wij denken graag met je mee

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een livestream? Ben je benieuwd of wij ook jouw evenement digitaal kunnen uitzenden? Neem dan snel contact met ons op. Wij denken graag met je mee en helpen je graag bij het streamen van jouw evenement. Bel ons op 020 - 787 1315.

 

Informatie

Iedere livestream is vereist een individuele aanpak. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

 020 787 1315
 info@webinartv.nl

Dienstbeschrijving

Download de dienstbeschrijving via onderstaand formulier

Neem contact met mij op

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.