Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Zorgeloos werken met Microsoft 365’

U kunt nu het webinar 'Zorgeloos werken met Microsoft 365' terugkijken.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Bedrijven, en dus ook zorgorganisaties, moeten zich continu aanpassen om het hoofd te bieden aan alles wat op hen af komt.  Het tekort aan zorgprofessionals, het toenemende aantal ouderen met een zorgvraag, de veranderende zorgbehoefte van de mensen en het feit dat mensen langer thuis wonen en ook thuis zorg moeten kunnen krijgen vraagt om flexibiliteit van de IT-omgeving.

Zorgprofessionals moeten  overal, veilig, eenvoudig en snel kunnen werken.  Dit vereist een applicatielandschap dat de veranderende behoefte vanuit de business en de gebruikers faciliteert en voldoet aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en privacy.

Steeds meer wordt hierbij de overstap gemaakt naar de Cloud. De inzet van Microsoft Azure en Microsoft 365 zijn hier voorbeelden van, maar ook het toepassen van nieuwe technologie, zoals Internet of Things, om slimmere zorg aan te kunnen bieden. Microsoft biedt middels Microsoft 365 een platform dat productiviteit, samenwerking, communicatie en teamwork op alle niveaus van uw organisatie faciliteert. Bovendien helpen de geavanceerde beveiligingsfuncties u om uw cruciale bedrijfsgegevens te beveiligen op alle apparaten.

Het programma

  • De voordelen van Microsoft 365
  • Microsoft en de uitdagingen in de zorg
  • Digitaal transformeren met Microsoft tooling
  • Betaalbare en beheersbare IT

Meld je aan

Schrijf je in voor dit webinar en ontdek wat Microsoft voor de zorg kan betekenen. Kun je er op 10 september niet bij zijn? Geen probleem! Schrijf je in en ik stuur je na de uitzending de opname van het webinar toe.

Terugkijken

Webinar:
‘Zorgeloos werken met Microsoft 365’