Verlies de focus op dataveiligheid niet

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Webinar AVG: wat betekent compliance ná 25 mei?’

U kunt nu het webinar 'Webinar AVG: wat betekent compliance ná 25 mei?' terugkijken.

Wat betekent AVG compliance ná 25 mei? In een webinar op 26 juni laat Cor Boes - GDPR Lead bij Motion10 - zien waarom het belangrijk is om de focus op dataveiligheid nu niet te verliezen. En hoe u met het managen van compliance in de cloud twee vliegen in één klap kunt slaan.

De AVG (in het Engels: GDPR) hield de gemoederen flink bezig de afgelopen maanden. Maar nu het 25 mei is geweest, lijkt de rust te zijn teruggekeerd. Terecht? Hoe ver bent u gekomen in uw reis naar AVG compliance? Is het verstandig om nu af te wachten of, en zo ja, hoe streng de Autoriteit Persoonsgegevens zal gaan controleren en bestraffen? Of is juist nu het moment om door te pakken op de activiteiten die uw organisatie al heeft uitgevoerd?

De AVG is een kans

Het is onze visie dat AVG compliance méér is dan een eenmalige verbetering van de databescherming in uw organisatie. Het is een continu proces van doorgaande verbetering en waakzaamheid. De AVG dwingt u om nog eens kritisch te kijken naar uw informatielandschap. De AVG kan bijvoorbeeld een aanleiding zijn om meer kracht en snelheid in uw cloud transitie te steken, omdat cloud service providers veel hulpmiddelen bieden om de compliance van uw IT-landschap te managen.

Verantwoordelijkheid en transparantie

Daarnaast is AVG compliance niet enkel een verplichting vanuit de Europese wetgever. Het is ook een manier om ervoor te zorgen dat uw organisatie haar verantwoordelijkheid neemt en transparant communiceert met stakeholders zoals klanten, medewerkers en partners, omtrent de gegevens die u verzamelt. Deze verantwoordelijkheid en transparantie zullen het verschil steeds meer gaan maken, nu en in de toekomst.

  • Wilt u meer inspiratie opdoen of een check hebben van uw eigen AVG-reis? Bekijk dan de website aandeslagmetavg.nl en download direct de whitepaper.

Terugkijken

Webinar:
‘Webinar AVG: wat betekent compliance ná 25 mei?’