Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Waarom werkplekbeheer via de Microsoft Cloud veel meer oplevert dan alleen kostenbesparingen’

U kunt nu het webinar 'Waarom werkplekbeheer via de Microsoft Cloud veel meer oplevert dan alleen kostenbesparingen' terugkijken.

Wat betekent een overstap voor de kosten? En de baten?

Veel organisaties denken erover na om werkplekken volledig uit de Microsoft Cloud (Microsoft 365, Azure en Intune) te gaan beheren. Logisch, want dit brengt vele voordelen met zich mee voor onder andere medewerkers, ICT-beheerders, de CFO en de organisatie als geheel. Naast deze inhoudelijke veranderingen, heeft de keuze om deze stap te zetten natuurlijk ook financiële gevolgen. Welke investeringen komen er bij kijken? Wat voor gevolgen heeft het voor beheerkosten? Welke baten kunnen er verwacht worden? En, hoe zit het met opportunity costs?  

Dit kunt u verwachten

In dit webinar gaan Hans van der Meer (Sr. Business Group Lead Microsoft 365 @Microsoft) en Freerk Terpstra (Business Consultant @Rapid Circle) in op deze vragen. En op uw vragen.

Zo wordt onder meer inzichtelijk gemaakt:

  • Op welke concrete manieren beheerkosten verlaagd worden
  • Wat ervoor nodig is om deze kostenreductie in werking te stellen
  • Welke onderdelen deel uitmaken van de business case
  • Hoe deze onderdelen gewaardeerd kunnen worden

Sprekers

Hans van der Meer, Microsoft

Hans is sinds 1991 werkzaam bij Microsoft en via verschillende functies nu als Business group lead verantwoordelijk voor Moderne werkplek, Security en productivity gebaseerd op Microsoft 365. Het leggen van de verbinding tussen de technologie en mensen maakt ook integraal onderdeel uit van zijn werkzaamheden om zo klanten te helpen met het succesvol adopteren van Microsoft 365.

Freerk Terpstra, Rapid Circle

Freerk is business consultant bij Rapid Circle en helpt organisaties succesvol te zijn met cloud technologie van Microsoft. Waarom? Simpel. De Microsoft cloud stelt mensen in staat om meer gedaan te krijgen, efficiënter te werken en creëert overzicht. Freerk vindt het leuk kennis over deze (soms complexe) materie over te dragen op een manier dat het echt begrepen wordt.

Terugkijken

Webinar:
‘Waarom werkplekbeheer via de Microsoft Cloud veel meer oplevert dan alleen kostenbesparingen’