Hoe transformeer je naar een datagedreven organisatie?

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Van datasilo’s naar datagedreven’

U kunt nu het webinar 'Van datasilo’s naar datagedreven' terugkijken.

Hoe bouw je een datagedreven organisatie wanneer je te maken hebt met historisch gegroeide datasilo’s en beperkte interne samenwerking? Deze vraag staat centraal in dit webinar, waarbij een aansprekende Formule 1 praktijkcase van Mercedes-AMG Petronas Formula One Team als leidraad wordt gebruikt.

We gaan in op de vraag hoe je zowel historische, recente als real-time data met elkaar kunt verbinden om real-time de beste beslissingen te nemen. Een vraagstuk met zowel technische als organisatorische uitdagingen, maar een voorwaarde om daadwerkelijk een datagedreven organisatie te worden op ieder niveau. Denk daarbij aan:

  • Strategische beslissingen gebaseerd op geïntegreerde kennis uit de haarvaten van de organisatie
  • Tactische beslissingen om in te spelen op problemen voordat ze zich voordoen of zichtbaar zijn voor klanten en medewerkers
  • Operationele beslissingen om real-time de juiste keuzes te maken met als doel efficiency te vergroten en kosten te reduceren

Schrijf je in voor dit webinar waarin we aan de hand van de praktijk inzichtelijk maken hoe je vanuit een situatie met manuele taken, email overload, gefragmenteerde data, matige datakwaliteit, beperkte samenwerking en/of inefficiënte processen kunt transformeren richting een datagedreven organisatie.

Terugkijken

Webinar:
‘Van datasilo’s naar datagedreven’