Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Ransomware, dat overkomt ons toch niet? Tóch?’

U kunt nu het webinar 'Ransomware, dat overkomt ons toch niet? Tóch?' terugkijken.

Getroffen door ransomware? Heeft een hacker belangrijke patiëntgegevens gegijzeld, waardoor je zorgmedewerker hier geen toegang meer toe heeft? Het zal je, net als bij Maastricht University, maar gebeuren! Hier stonden back-ups niet op de juiste plek en werden de systemen niet periodiek getest. Het is niet alleen de grootste angst van zorginstellingen in Nederland, ook de meeste IT-professionals liggen er wakker van. Dat het aantal aanvallen nog steeds groeit hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen, maar toch weten veel zorginstellingen niet hoe zij zich tegen cybercrime oorzaak nummer één moeten wapenen.

Op woensdag 7 oktober (14:00) spreken wij met drie experts hoe je de gegevens van jouw organisatie beter kan beschermen. Heb jij voldoende controle over jouw IT Security landschap?

In drie kwartier hoor je van drie experts uit het werkveld enkele snel toe te passen tips en trucks in het verstevigen van de weerbaarheid van jouw IT infrastructuur. Rob Musquetier (IT Security Specialist), Bas Reijnders (Ethical Hacker) en Yoanette den Boer (Data & Innovatie Zorggroep Amstelring) zoomen in op de gevaren van ransomware en hetgeen wat je er tegen kan doen.

Terugkijken

Webinar:
‘Ransomware, dat overkomt ons toch niet? Tóch?’