Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Pedagogisch beleidsmedewerker in de VE’

U kunt nu het webinar 'Pedagogisch beleidsmedewerker in de VE' terugkijken.

Op 23 november kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan een inspirerend webinar over hoe je als pedagogisch beleidsmedewerker/coach de kwaliteit van de voorschoolse educatie een boost geeft. Het webinar wordt georganiseerd door het Ondersteuningstraject VE van SWN, BMK en BK.

Vanaf 1 januari 2022 gaat een nieuwe urennorm gelden voor de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de VE. Achterliggende gedachte bij deze nieuwe kwaliteitseis is dat je de kwaliteit en het effect van de VE substantieel kunt vergroten door de inzet van een VE-coach. Maar hoe doe je dat? Hoe haal je in de VE het beste uit je pedagogisch medewerkers?

Marije Magito geeft je samen met de ervaren VE-coaches Carolien van Duijn en Lies Smoorenburg meer informatie en praktische handvatten hoe je dit op jouw VE-locatie kunt bereiken.

Door middel van praktijkvoorbeelden, do’s en don’ts en delen van succesverhalen laten we je kennismaken met ‘hoe het ook kan’. Houd je pen en papier gereed want je gaat tijdens het webinar zelf ook aan de slag.

Het webinar is bedoeld voor pedagogisch coaches en pedagogische stafmedewerkers in de VE. Deelname is gratis. Mis het niet! Je kunt je voor het webinar inschrijven via het formulier.

Marije Magito

Trainer van verschillende VVE-methoden, specialist Jonge Kind bij Stichting CED-Groep en directeur van het Jonge Kind Centrum.

Maakt zich druk om de ontwikkeling van de allerjongsten in de kinderopvang en daarbuiten.

“Jij als VE-coach kunt echt het verschil maken voor de kinderen op de groep van de pedagogisch medewerkers die jij coacht. Grijp die kans, je bent het de kinderen verschuldigd”.

Carolien van Duijn

Pedagogisch coach en teamleider jonge kind bij Stichting H3O en eigenaar van Bureau Carolien.

Houdt zich bezig met het ‘opzetten van de doorgaande lijn’, het coachen van pedagogisch medewerkers en het schrijven en uitrollen van beleid op verschillende locaties.

“Het is mijn missie de coach in de opvang een goed en praktisch aanbod te bieden op het gebied van coachvaardigheden. Dat doe ik door middel van training, coaching en advies.”

Lies Smoorenburg

Pedagogisch expert/coach bij Stichting Rijswijkse kinderopvang.

Doel van het werk is het verhogen van de pedagogische kwaliteit op de VE-locaties (èn KDV en BSO).

“Mijn energie krijg ik uit het coachen van de pedagogisch medewerkers waarbij ‘in eigen kracht zetten en sterke kanten naar voren halen’ centraal staat”.

Terugkijken

Webinar:
‘Pedagogisch beleidsmedewerker in de VE’