Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Online kennissessie registratie (land)bouwvoertuigen en MMBS’

U kunt nu het webinar 'Online kennissessie registratie (land)bouwvoertuigen en MMBS' terugkijken.

     

Vanaf 1 januari 2021 geldt voor (land)bouwvoertuigen en Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid (MMBS) een registratie- en kentekenplicht. Deze plicht is zowel van toepassing op nieuwe als voertuigen die al in gebruik zijn. Mogelijk dat u een of meerdere voertuigen, zoals een veegmachine, in uw wagenpark heeft die geregistreerd moet worden.

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel onduidelijkheid is over dit onderwerp.
Daarom nodigen RDD en RAI Vereniging u van harte uit voor het online kennissessie over de registratie van (land)bouwvoertuigen. Deze kennissessie zal in samenwerking met RDW gehouden worden op 9 december van 15:00 uur tot 16:00 uur.

Agenda

Samen met RDW zullen we u meenemen door de meest belangrijke zaken rondom de aanstaande registratieplicht van MMBS-en en (land)bouwvoertuigen.

De agenda voor deze online kennissessie is:
14:45 uur Digitale inloop kennissessie
15:00 uur Opening kennissessie
*Toelichting registratie (land)bouwvoertuigen en mobiele machines, uitzonderingen op de registratieplicht
* Registratie nieuwe voertuigen
* Registratie bestaande voertuigen – conversieperiode
* APK3 landbouwtrekkers
16:00 uur Afsluiting

Tijdens de kennissessie is het mogelijk om via de chat vragen te stellen. Mocht u vooraf al vragen hebben dan kunt u die stellen via: carrosserienl@raivereniging.nl

Deelname
Deelname aan deze online kennissessie is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een mail met daarin een link om het webinar te volgen.

RDD

ReinigingsDemoDagen RDD organiseert deze kennissessie als service naar haar bezoekers en relaties. Daarnaast is RDD een initiatief van de leden van RAI Vereniging, de branchevereniging voor fabrikanten en importeurs van onder andere reinigingsvoertuigen en dus al lang actief in het dossier kentekening..
www.reinigingsdemodagen.nl
www.raivereniging.nl

Terugkijken

Webinar:
‘Online kennissessie registratie (land)bouwvoertuigen en MMBS’