Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Identities in de zorg: Dynamisch, Open en Kwetsbaar’

U kunt nu het webinar 'Identities in de zorg: Dynamisch, Open en Kwetsbaar' terugkijken.

Zorginstellingen zijn uitdagende landschappen. Je hebt te maken met een bont gezelschap van medewerkers, clienten, patiënten en vrijwilligers. Maar ook zeker serviceproviders, leveranciers, IoT sensoren en zelfs zorg robots. Allemaal hebben ze de juiste toegang en beveiliging nodig, want privacygevoelige data moet goed beveiligd worden. In een wereld die snel digitaliseert en voor zorgorganisaties waarbij dit niet de kerncompetitie is zorgt dit voor uitdagingen. Navaio IT Security wil samen met Omada zorginstellingen en ziekenhuizen hierbij optimaal ondersteunen.

Ben jij in control en compliant op het gebied van identiteiten en toegangsbeheer?

In eerdere webinars hebben we onze kennis gedeeld op het gebied van Ransomware en User Awareness. Fijn dat je nu goed beveiligd bent tegen aanvallen van buitenaf en dat je medewerkers alert en getraind zijn. Maar ben je nu helemaal klaar? Nee, er zijn nog andere belangrijke schakels in de ketting van IT security. IGA (Identity Governance & Administration) is één van deze schakels. IGA stelt organisaties in staat digitale identiteiten en IT-resources binnen de organisatie te beheren. Met IGA kan het aanmaken en beheren van medewerker accounts en het toewijzen van toegangsrechten geautomatiseerd worden. Het zorgt voor een efficiënt proces voor het verlenen en monitoren van toegangsrechten op basis van rollen. Hiermee verkrijgen organisaties meer inzicht in en overzicht over de identiteiten en toegangsrechten van individuen binnen de organisatie wat meer mogelijkheden biedt voor beheer en beveiliging. Het stelt organisaties in staat goed onderbouwde keuzes te maken en identiteit gerelateerde toegangsrisico’s effectief te verminderen.

Het is een must om je IGA goed op orde te hebben. Niemand zit te wachten op een boete van de AP of om imagoschade op te lopen. Maar hoe zorg je ervoor dat dit op een goede wijze gebeurt? En met welke uitdagingen heb je vervolgens te maken?

Kunnen jouw zorgmedewerkers alleen bij de patiëntgegevens die voor hen van toepassing zijn?

Op donderdag 15 april (14:00 uur) spreken wij met drie experts over de verschillende Identities in de zorg. In drie kwartier bespreken Paolo Carra (Navaio Consultant Zorg), Maik Berkelmans (Information Technology Architect) en Mark Vermeulen (IGA specialist Omada) de specifieke uitdagingen waar zorgorganisaties mee te maken hebben en zoomen ze in op enkele best practices. Na dit webinar weet je gelijk welke fouten er gemaakt kunnen worden op het gebied van identiteiten en toegangsbeheer, zodat jij deze zelf niet meer maakt. Na dit webinar weet je:

  • Hoe organisaties met een hoge mate van complexiteit ontzorgd worden;
  • Met welke specifieke uitdagingen op het gebied van IAM en IGA de zorgsector te maken heeft;
  • Hoe een moderne IGA-oplossing werkt en welke problemen worden opgelost;
  • Hoe andere zorginstellingen en ziekenhuizen hun IGA ingeregeld hebben;

Uiteraard is het mogelijk om aansluitend op het webinar vragen te stellen aan onze experts.

Schrijf je nu in voor het webinar Identities in de Zorg: Dynamisch, Open en Kwetsbaar.

Terugkijken

Webinar:
‘Identities in de zorg: Dynamisch, Open en Kwetsbaar’