Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Hoe processen te optimaliseren voor IT-beveiliging en -compliance’

U kunt nu het webinar 'Hoe processen te optimaliseren voor IT-beveiliging en -compliance' terugkijken.

De hoeveelheid gegevens binnen een organisatie groeit enorm. Het is vrijwel onmogelijk om alle gegevens adequaat te beschermen, zeker als het gaat om een hybride cloudinfrastructuur. Gartner ziet dit als een van de grote uitdagingen binnen organisaties en definieert de nieuwe aanpak voor de bescherming van gegevens als DCAP (Data Centric Audit and Protection). De focus ligt op de gegevens die moeten worden beschermd en de processen daaromheen. Deze processen vragen ook steeds meer tijd en energie van de medewerkers en vragen daarom om een efficiencyslag.

Richard geeft in zijn presentatie een actueel beeld van DCAP en de huidige inzichten rond dit thema die u kunnen helpen om de gewenste efficiencywinst te behalen. Hij bespreekt de processen rondom IT Security en Compliance.

U krijgt inzicht in hoe u deze processen kunt optimaliseren, hoe u de risico's en kosten rondom deze processen kunt reduceren en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw organisatie veilig en compliant blijft.

Over de spreker

Richard Nootebos heeft een passie en talent voor het vertalen van technische mogelijkheden naar praktische toepassingen in organisaties. Hij maakte 20 jaar geleden met succes de stap van een technische naar een commerciële rol waarbij het creëren van toegevoegde waarde voor business partners en eindklanten centraal staat.

Door zijn achtergrond in IT Infrastructuur en IT Security bij leveranciers als Radware, Symantec Cloud, Forcepoint, NexThink en Netwrix is hij als geen ander in staat om door de hypes en evoluties heen te laten zien hoe applicaties het beste tot hun recht komen binnen een organisatie.

Terugkijken

Webinar:
‘Hoe processen te optimaliseren voor IT-beveiliging en -compliance’