Hoe de vele programma’s over de kwaliteit van zorg met elkaar samenhangen

Gelukt!

 

Bedankt voor het invullen van het formulier. Aan de linkerkant kun je de webinar nog eens terugkijken. 

Klik hier om ook de presentatie te downloaden

Digitaal Tenzij, Juiste Zorg op de Juiste Plek, Samen Beslissen, Uitkomstgerichte Zorg, ZE&GG… Er zijn nogal wat programma’s die raken aan de kwaliteit van zorg. Uitdagingen bij deze veelheid aan programma’s zijn: Hoe overziet u de veelheid aan informatie, wat is de samenhang tussen de programma’s, hoe zorgt u dat het niet voelt als moeten en hoe vertaalt u al deze losse programma’s naar de werkvloer?

Dit neemt u aan het einde mee

Het webinar staat in het teken van de vele programma’s die over de kwaliteit van zorg gaan. Vanuit verschillende perspectieven staan we stil bij de verschillen, de overlappingen en de mogelijke versterkingen van programma’s als Digitaal Tenzij, Juiste Zorg op de Juiste Plek, Samen Beslissen, Uitkomstgerichte Zorg en ZE&GG. Daarnaast komt u tijdens dit webinar te weten:

  • hoe de verschillende programma’s met elkaar samenhangen;
  • hoe u de verschillende programma’s op een logische manier in uw organisatie inbedt;
  • hoe u medewerkers enthousiast maakt om met de verschillende programma’s aan de slag te gaan;
  • hoe u best practices uit al deze programma’s gebruikt in een eigen programma toegespitst op uw organisatie aan de hand van een concreet voorbeeld.

Het is mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen via de chat of voorafgaand naar ons te mailen via info@zorgevaluatiegepastgebruik.nl.

Terugkijken

Webinar:
‘“Help, wéér een programma!"’