Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘AVG webinar’

U kunt nu het webinar 'AVG webinar' terugkijken.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Wat betekent dit voor jou als Financieel Planner voor jouw onderneming? Waar dien je rekening mee te houden? In dit webinar geeft Mark Jansen van Dirkzwager Advocaten uitleg over de nieuwe privacywet en vertaalt dit ook naar jouw praktijk als Financieel Planner.

Mark Jansen is sinds 2007 advocaat en gespecialiseerd op het gebied van IT- en privacyrecht. Mark begeleidt onder meer de contractering van grote en kleine IT-projecten, adviseert en procedeert bij mislukte automatiseringen en staat cliënten bij in allerhande kwesties rondom het privacyrecht. Hij staat zowel afnemers als leveranciers bij, doch veelal de afnemer van een IT-systeem. Mark geeft regelmatig lezingen over IT- en privacyrecht en schrijft hierover regelmatig op websites en in vakbladen.

Meer weten over dit onderwerp? Meld je dan nu kosteloos aan voor dit Webinar van 19 maart (starttijd: 20.00 uur). Mis het niet!

Terugkijken

Webinar:
‘AVG webinar’