Dit webinar is reeds uitgezonden maar de video is nog niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Digital Transformation: Strategy Update’

U kunt nu het webinar 'Digital Transformation: Strategy Update' terugkijken.

Op basis van het partnertevredenheidsonderzoek binnen het Microsoft Partner Netwerk (MPN), blijkt dat er ruimte is jullie beter te informeren over de Microsoft strategie, huidige ontwikkelingen en de mogelijkheden voor jullie als partner richting onze Cloud Transformatie. Specifiek krijgen we steeds meer vragen over de positie van Cloud binnen de strategie van Microsoft en de rol van jullie als partner hierin.

Met het oog op de huidige ontwikkelingen in de markt, de steeds belangrijkere rol die Cloud speelt binnen de propositie van Microsoft en om samen met jullie als partner optimaal gebruik te maken van de kansen die hier liggen, organiseren wij maandelijkse online sessies om meer inzicht te geven in de strategie van Microsoft en in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor jou als partner richting de toekomst.

Tijdens de online meeting deelt Ron Augustus, Directeur Small and Midmarket Solutions & Partners Microsoft Nederland, zijn visie op de Microsoft strategie. We leggen uit wat dit voor jou betekent en welke middelen er binnen het Partner Network beschikbaar zijn om je te ondersteunen. Ook zal Renata Bignardi, verantwoordelijk voor het Microsoft Partner Network, toelichting geven en vragen beantwoorden.

De sessie zal een open karakter hebben, waarbij er gelegenheid is om feedback te delen en u kunt online vragen stellen. Wij zullen iedere sessie afsluiten met de vraag welke onderwerpen jullie in de volgende sessie behandeld wilt hebben zodat wij ook gebruik kunnen maken van gastsprekers over deze specifieke onderwerpen.