want meten is weten

Gelukt!

Bedankt voor uw interesse in:
‘Detection & Response’

U kunt nu het webinar 'Detection & Response' terugkijken.

De wereld van cybersecurity verandert en jij moet mee veranderen. Het aantal hacks neemt exponentieel toe en cybercriminelen beschikken over een breed scala van aanvalstechnieken. Je kan er in deze tijd vanuit gaan dat je waarschijnlijk al geïnfecteerd bent. Geen fijne gedachten. Door de eerste tekenen van een hack snel te signaleren en daar direct op te acteren worden vervolgkosten van een aanval drastisch gereduceerd. Alleen waar en hoe begin je? Navaio helpt je samen met RSA graag op weg.

Weet jij wie er op dit moment al toegang heeft tot jouw netwerk?

In eerdere webinars hebben we onze kennis gedeeld op het gebied van Ransomware, User Awareness en de verschillende Identities in de zorgsector. Belangrijke onderwerpen, maar heb jij wel eens nagedacht of je niet al geïnfecteerd bent? Weet jij wie er nu al toegang heeft tot jouw netwerk? Hoelang deze persoon van buitenaf al binnen is? Ongetwijfeld heb je daar niet gelijk een antwoord op en dat is logisch. Precies daar komt detection & response om de hoek kijken. Veel organisaties varen blind op hun firewalls en SaaS providers. Maar doen die wel wat ze moeten doen? En, indien je geïnfecteerd bent, welke stappen moet je dan ondernemen?

Het is niet de vraag of je aangevallen wordt door cybercriminelen, maar wanneer.

Op donderdag 27 mei (14:00 uur) spreken wij met drie experts over het nut en de noodzaak van een goede detection & response oplossing. Navaio cybersecurity specialist Rob Musquetier, Martijn Nijkerk van Randstad en Eelco Duijker van RSA bieden jou handvatten om jouw organisatie beter te beschermen. Zo voorkom je later grote problemen. Na dit webinar weet jij:

  • Op welke wijze detection & response kan worden ingericht;
  • Wat voor hulpmiddelen er zijn om organisatie hierbij te helpen;
  • Hoe detection & response heeft geholpen bij aanvallen bij een klant van Navaio;
  • Waar jij morgen kan beginnen om jouw organisatie beter te beveiligen.

Mocht je vragen hebben tijdens of na het webinar, dan kan je deze aan onze experts stellen.

Schrijf je nu in voor het webinar Detection & Response!

Terugkijken

Webinar:
‘Detection & Response’